Ουγγρικό ενδιαφέρον για το Δήμο Πύδνας Κολινδρού

Την επίσκεψη ενός ούγγρου δημοσιογράφου δέχθηκε ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης τις προηγούμενες μέρες, γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό και για την περιοχή της βόρειας Πιερίας. Ο κ. Horog Laszlo από την εφημερίδα Hirlap, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Αβραμίδη, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τα όσα είδε κατά την εδώ παρουσία του.
Η συνάντηση αυτή ανέδειξε την σημαντική δυνατότητα τουριστικής ανάπτυξης που έχει ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, μέσω της προβολής των αρχαιολογικών και άλλων αξιοθέατων που έχει.  Ο κ. Horog Laszlo, που στην συνέχεια θα επισκεφθεί και την Αμφίπολη, ανέλυσε το ενδιαφέρον που έχει για τον ίδιο αλλά και πολλούς συμπατριώτες του η περιοχή αρχαίας Μεθώνης και Πύδνας, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος γενικότερα από τις ομορφιές του τόπου.
Η συζήτηση που έγινε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς δόθηκαν στον ούγγρο δημοσιογράφο όλες οι πληροφορίες που ζήτησε ώστε να παρουσιάσει ακόμα πιο ελκυστικές στους συμπατριώτες του τις περιοχές του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.


Γραφείο Τύπου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια: