ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Δελτίο τύπου

Παρεμβάσεις – ασφαλτοστρώσεις, που βελτιώνουν το οδόστρωμα και δημιουργούν καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για τη διέλευση των οχημάτων είναι σε εξέλιξη, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, στην επέκταση Καπνικού Σταθμού και ειδικότερα στις οδούς Βενέζη, Δανάης, Νικηταρά, πάροδος Μουσών.

Οι παρεμβάσεις αποτελούν μέρος της συνολικής ανάπλασης του αστικού ιστού της πόλης και της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, εξελίσσονται στο σύνολο της Δημοτικής Ενότητας Κατερίνης και αφορούν ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα.



Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χρυσόστομο Κυραϊλίδη επίβλεψε τις εργασίες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία τους, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δημιουργούνται στις οδικές αρτηρίες της Κατερίνης κατάλληλες συνθήκες κυκλοφορίας για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων».

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

«Η ασφαλτόστρωση των συγκεκριμένων τμημάτων αποτελεί τμήμα μιας συνολικής παρέμβασης,  που συμβάλει στην αναβάθμιση του επιπέδου του εσωτερικού οδικού δικτύου» σημείωσε από την πλευρά του σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: